Fundacja
Błąd
  • JFolder::pliki: Ścieżka nie jest folderem. Ścieżka: /home/netpulsplwa/ftp/fundacjaprokuratura/images/galeria/Gramy_dla_Pawla
Uwaga
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galeria/Gramy_dla_Pawla

Zagraliśmy dla Pawła

Paweł był gościem honorowym koncertu. To właśnie on był tą iskrą, która zainicjowała pomysł zorganizowania koncertu i licznie zgromadziła na widowni przedstawicieli władz Nysy - Burmistrza Kordiana Kolbiarza, Zastępców Burmistrza: Piotra Bobaka i Marka Rymarza, jej zacnych mieszkańców ale także wielu szanownych gości z różnych zakątków kraju.

Licznie przybyłych gości powitali w duecie: Prezes Zarządu Fundacji Andrzej Siemieniuk i Wiceszef Joanna Nawara a następnie Barbara Chrobak członek Rady Fundacji i Poseł na Sejm RP a także pani Elżbieta Klimas – mama Pawła Klimasa.

Wiele emocji i przyjemności dostarczyły koncert Michała Sobierajskiego i dynamiczne popisy taneczne dzieci i młodzieży z formacji tanecznych DNA. Tancerze DNA Dance Studio to wielokrotni mistrzowie konkursów tanecznych.

Centralnym punktem wydarzenia była aukcja charytatywna poprowadzona koncertowo przez szefa Fundacji Tomasza Salwę.
Elokwencja i poczucie humoru prowadzącego przy wdzięcznej asyście Karoliny Roszak wzbudziły emocje licytujących i zapoczątkowały świetną zabawę podczas szlachetnej rywalizacji o gadżety.

Mamy nadzieję, że koncert wszystkim przypadł do gustu.
Serdecznie dziękujemy gościom za przybycie oraz wszystkim sponsorom za wkład w zorganizowanie imprezy!
Spotkaliśmy się na niej ze względu na Pawła Klimasa.
Paweł nie jesteś sam. Walcz jak dotąd. Wielu na Tobie zależy, oni byli z Tobą podczas Gali.
Mamy nadzieję, że uda nam się spełnić jedno z Twoich marzeń :)

{gallery}Gramy_dla_Pawla{/gallery}